Praktische Filosofie

Menu

Locatie Eindhoven

Pleincollege Eckart hoofdingang 08042007Welkom bij de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit in Eindhoven 

LET OP: WIJ ZIJN VERHUISD (routebeschrijving)

Het Novalis College aan de Sterrenlaan 16 te Eindhoven, waar de filosofielessen worden gegeven, is een middelbare school van de Vrijeschool voor Voortgezet Onderwijs.
Wij als School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit hebben van het Novalis College de gelegenheid gekregen, medegebruiker te zijn van hun schoolgebouw en faciliteiten.

De School voor Praktische Filosofie stelt iedereen die dit wil, in de gelegenheid om zijn of haar ware spirituele aard te ontdekken zonder ingewikkelde studieboeken. Om zo de beperkingen en de weerstanden van het dagelijks leven te leren doorzien en deze vanuit een geheel nieuw perspectief te leren leven. De School is bij uitstek de plaats om kennis over onszelf te ontvangen en te gelijkertijd in onze eigen ware natuur te groeien.

Momenteel zijn er zo’n 40 studenten in Eindhoven die al enige jaren bezig zijn met Praktische Filosofie. In januari en in september begint de nieuwe Gift of Happiness als introductiecursus Praktische Filosofie. 10 lessen voor €10. Ontdek wat Praktische Filosofie voor jou kan betekenen.  Schrijf je nu in wat het aantal plaatsen is beperkt.

Nieuws & Informatie Eindhoven

Je bent je ego niet geschreven door een studente uit de School in Eindhoven.

Art in Listening: Bulletin 67

Praktische Filosofie is voor mij een ontdekkingsreis, vol verwondering, die mij leert de eenvoud van het leven te zien.  - Student

Evenementen Eindhoven

21 mei
Concert “Art in Listening”
10.30

Karakteristiek

Schoonheid en Techniek

Schoonheid van techniek in relatie tot de mens is karakteristiek voor de stad Eindhoven. Maar hoe dicht staat de mens nog in relatie tot zijn innerlijke schoonheid? We onderzoeken in de School wegen om weer dichterbij te komen. Eindhoven is de designstad, in licht, in techniek en in de mens.

Locatie en Contact

Locaties