top of page

za 29 jun

|

Deventer

Cosmic Choir Concert

Het Cosmic Choir zingt Sanskriet mantra's onder leiding van Gaiea Sanskrit. Uit de hele wereld komen koorleden samen op de Oxerhof voor dit unieke concert.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Cosmic Choir Concert
Cosmic Choir Concert

Tijd en locatie

29 jun 2024, 19:00 – 20:30

Deventer, Oxerhoflaan 6, 7428 MB Deventer, Nederland

Gasten

Over het evenement

Het Cosmic Choir zal mantra's zingen gecomponeerd door Gaiea aan Ganesha, Hanuman en de Heilige godin Durga, voor vrouwelijke kracht, moed en vreugde! Je wordt uitgenodigd mee te zingen. 

Na afloop staat er een hapje en een drankje voor je klaar. Wie neem jij mee?

Wat is het Cosmic Choir?

Vorig jaar zijn er over de hele wereld, onder andere in China, Zweden, Italië, Thailand en Nederland, Cosmic Choirs opgericht om mantra's in het Sanskriet te leren zingen. Het is de droom van Gaiea Sanskrit om mensen bijeen te brengen en de door de magische klanken van Sanskriet mantra's de wereld te verrijken.  

Sanskriet is een oeroude Indo-Europese taal van naar schatting 1500-500 v. Chr. en het is een taal waar veel van de huidige talen van zijn afgeleid. 

Op 29 juni zal het Cosmic Choir het Sanskriet naar de moderne wereld brengen door hun optreden onder leiding van Gaiea Sanskrit, zij bestudeert de taal al sinds haar kindertijd. 

Zie hier meer info over het koor: Gaiea Sanskrit and the Cosmic Choir - mini documentary behind the scenes (youtube.com)

Praktische informatie:

Het Cosmic Choir-concert is op 29 juni 2024 van 19.00-20.30 uur o.l.v. Gaiea Sanskrit. Het theater is open vanaf 18.30 uur. 

Na afloop staat er een hapje en een drankje klaar. 

Het concert wordt gegeven in het openluchttheater op het landgoed van de Oxerhof, neem zelf een kussentje mee om op te zitten. 

De ticketprijs is op donatiebasis, naar draagkracht. Alle betrokkenen werken op vrijwillige basis aan dit concert mee, de donaties zijn om de onkosten te dekken.

Het is ook mogelijk aan de deur een kaartje te kopen voor het concert op 29 juni, dit kan alleen via pin.

Er is voldoende gratis parkeergelegendheid op het parkeerterrein bij de Oxerhof.

Zang: Cosmic Choir en Gaiea Sanskrit

Gitaar: Rob Speksnijder

Basgitaar: Rene Duurkoop

Cajon: Hendrik Tolboom

Tabla: Terence Samson 

Nog vragen? Mail dan naar judith.vandril@praktischefilosofie.org 

Deel dit evenement

bottom of page