top of page

Publicaties 

Naast het volgen van groepsbijeenkomsten en retraites is het voor studenten ook belangrijk om regelmatig te lezen in geschriften, verhalen en publicaties. Onze school heeft toegang tot de downloadomgeving van Ars Floreat en de heer Ferit Arav. Hier vindt u veel naslagmateriaal dat aansluit op onze cursussen. 

bergen
Filosofie - Liefde voor wijsheid

Studiemateriaal

Ars Floreat

Deze website biedt spirituele boeken en andere teksten van wijsheid online, voor persoonlijk gebruik. Hier vindt u onder andere Plato en Socrates, Bijbel statenvertaling, Koran, Bhagavad Gita en Upanisads online. Naast de genoemde teksten vindt u hier ook teksten uit Epictetus, Marcus Aurelius Antoninus, Johannes Scotus Eriugena, Spinoza, Swami Vivekananda, Swami Prabhavananda, Sri Ramana Maharshi, Sir William Blackstone, en de Amerikaanse econoom Henry George. Verder zijn teksten opgenomen over Dood en sterven, Meditatie en het Sanskriet.

Ferit Arav

De website van Ferit Arav bestaat sinds 2017 en de inhoud wordt geleidelijk verder uitgebreid. Ferit zegt: "De vertalingen van de werken van Śaṅkara en de teksten van lezingen op deze site zijn tot stand gekomen gedurende de vele jaren die ik verbonden ben aan de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit. Een aantal teksten over zelfkennis en non-dualiteit uit enkele andere bronnen is eveneens aan de site toegevoegd."

Downloaden van publicaties

Door op de buttons hieronder te klikken wordt u doorgeleid naar de betreffende pagina. Die opent in een nieuw venster en u bent dan niet meer op de website van de filosofie. Veel dank voor uw bezoek en veel plezier met de naslagwerken.

bottom of page